אותיות פרחים לבת מצווה

אותיות פרחים לבת מצווה זה עיצוב יוקרתי ומושך שהחל בעיקר באירועי חתונות גדולות. הוא הגיע במהרה לכל חגיגה ובאופן טבעי גם לחגיגות בת מצווה.

אותיות הפרחים זה בעצם עיצוב עם שמה או עם האות הראשונה בשמה של כלת בת המצווה. עיצוב שמורכב כולו מפרחים.

הפרחים יכולים להיות בכל צבע שכלת בת המצווה תבחר. כל מה שהיא אוהבת שישתלב בשלמות במועדון האירועים. פרחים אדומים, ורודים או לבנים שידגישו את חגיגיות האירוע ואת הייחודיות שלו.

הפרחים לאותיות הפרחים יכולים להיות כמובן מורכבים מפרחים אמיתיים או מפרחים מלאכותיים שעשויים ממשי. לכל בחירה יש את היתרונות שלה. יש מי שאוהב פרחים אמיתיים ואת הריח שהם מפיצים ויש מי שיעדיף לא להתעסק עם פרחים אמיתיים. בכל מקרה, שני העיצובים השונים יעשו את אותה עבודה ויוסיפו לאירוע את אותה יוקרה.

אותיות פרחים- כיצד לשלב אותן בבת המצווה:

עיצוב אותיות הפרחים הוא בעיקר לרחבת הכניסה של אירוע בת המצווה. כלת השמחה יכולה להצטלם איתו כחלק מהצילומים במועדון האירועים וכך להוסיף גוון אישי ומיוחד לתמונות שלה.

עיצוב מיוחד ויפיפה שיקבל את פניהם של האורחים וגם ידגיש את כלת בת המצווה בעזרת שמה שמורכב כולו מפרחים. כל אחד מהאורחים ישמח להצטלם עם אותיות הפרחים ברקע ברגע שיראה אותם. זאת כבר תהיה פתיחה נחמדה ומיוחדת עוד לפני שיכנסו למועדון בת מצווה.

עיצוב אותיות הפרחים יתאים לכל רגע באירוע. גם לאחר שכניסת האורחים תגמר ושכולם יצטלמו איתו, אפשר להכניס אותו לתוך המועדון. הוא ישמש כקישוט ברקע בכל רגע נתון ויוסיף ייחודיות לכל מהלך האירוע.

אותיות פרחים- מה המחיר?

המחיר של עיצוב אותיות הפרחים משתנה בהתאם למה שתבחרו.

כמו שציינו, הפרחים יכולים להיות טבעיים ויש גם אפשרות לפרחים מלאכותיים שעשויים ממשי.

פרחים טבעיים יעלו כמובן יותר וזאת בחירה שלכם באיזה עיצוב לבחור.

המחיר משתנה גם בהתאם לגודל ולמספר האותיות. בחירה בין שמה של כלת בת המצווה או רק האות הראשונה של שמה, דבר שגם נהוג לעשות.

הגודל של האותיות עצמן גם משפיע על המחיר כמובן. אותיות גדולות יהיו מרשימות יותר ומצופות במספר גדול יותר של פרחים. מחיר של עיצוב אותיות פרחים נע בין 400 ל-500 שקלים, תלוי באיזה עיצוב תבחרו מבין האפשרויות שקיימות.

לא משנה באיזה עיצוב פרחים תבחרו במועדון לבת מצווה בראשון לציון, תהיו בטוחים שאותיות פרחים באירוע בת המצווה של בתכם יעניק לו מראה רענן ויוקרתי ויוסיף לו ייחודיות רבה.

אז מה היה לנו עד עכשיו?
אהבתם? שתפו פוסט זה ברשתות החברתיות!
כותב המאמר: איציק כהן
כותב המאמר: איציק כהן

איציק כהן החל את דרכו המקצועית כצלם מגנטים לבת מצווה ומיד התאהב בתחום האירועים. במהלך עבודתו באירועים צבר ידע ונסיון מעשי בתחום אירועי בת מצווה.

לפני מספר שנים עבר איציק כהן קורס בהפקת אירועים והוא כיום הבעלים של מועדון הדאימונד. הוא מביא איתו ידע ונסיון רב, הבנה בצרכים של לקוחות הבת מצווה. ובעיקר אוהב לשמח אנשים!

טיפים נוספים שיכולו לעניין אותך

פרחים לבת מצווה
בת מצווה
אותיות פרחים לבת מצווה

אותיות פרחים לבת מצווה זה עיצוב יוקרתי ומושך שהחל בעיקר באירועי חתונות גדולות. הוא הגיע במהרה לכל חגיגה ובאופן טבעי גם לחגיגות בת מצווה. אותיות

קרא עוד >>
פניאיטה לבת מצווה
בת מצווה
פיניאטה לבת מצווה

פיניאטה לבת מצווה זה משחק מהנה במתאים מאוד לקהל מרובה של ילדים. הוא התחיל במדינות דרום אמריקה והיה נפוץ מאוד בחגים ובימי הולדת. זה משחק

קרא עוד >>
חייג עכשיו
לחץ לשיחה עם נציג
ברוכים הבאים לווצאפ. מוזמנים לרשום לנו ונשמח לעזור לכם 24/7.